Kivo Petfood

KIVO Petfood nu ook in Rijen te verkrijgen!

Sinds 2012 gebruiken wij tot volle tevredenheid KIVO Petfood voor onze honden. KIVO Petfood in Veldhoven staat bekend vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit Kompleet Vers Voer (KVV) en droogvoer voor honden. Naast de uitstekende kwaliteit van het voer is ook de prijs aantrekkelijk.

Kwaliteitsvoer

KIVO maaltijden zijn uniek samengestelde verse diepgevroren maaltijden die bestaat uit vers vlees van diverse diersoorten. Het is een zuiver natuurproduct dat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitamines en mineralen bevat die een hond dagelijks nodig heeft.

Naast een uitgebreid programma aan vers voer en droogvoeding (diverse soorten brok), biedt KIVO ook een assortiment aan snacks en beloningsproducten. 

Uitgebalanceerde voeding

Één van de voordelen bij gebruik van KIVO is dat het een uitgebalanceerde voeding is, die honden graag opnemen en die bovendien zeer goed verteerbaar is. Daardoor is er sprake van weinig, maar wel stevige ontlasting. Daarnaast is KIVO constant van kwaliteit, levert het een bijdrage aan een glanzende, gezonde vacht en is de voeding vrij van gluten, granen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Voor het assortiment en samenstelling verwijzen wij graag naar de website van Kivo https://www.kivopetfood.nl/.

KIVO petfood

Voor actuele prijzen en voorraden kunt u ons altijd bellen.Op verzoek kunnen wij u een volledige prijslijst mailen.

Wilt u voer bestellen of ophalen? Neem van te voren even contact op via mail of telefoon zodat u niet tevergeefs voor ons hek staat. U kunt ons bereiken van maandag t/m zaterdag. Op zondag zijn wij gesloten.

Thuisbrengen van bestellingen behoort desgewenst ook tot de mogelijkheden.