KIVO PETFOOD

KIVO Petfood nu ook in Rijen te verkrijgen!
Sinds 2012 gebruiken wij tot volle tevredenheid KIVO Petfood voor onze honden. KIVO Petfood in Veldhoven is bekend vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit Kompleet Vers Voer (KVV) en droogvoer voor honden. Naast de uitstekende kwaliteit van het voer is ook de prijs aantrekkelijk.

Kwaliteitsvoer
KIVO heeft bij talloze fokkers bewezen een kwaliteitsproduct te zijn, dat bovendien ook een positief effect heeft op darm- en huidklachten. In de afgelopen jaren hebben veel KIVO gevoerde honden kampioenstitels behaald. Maar ook talloze huishonden verkeren dankzij KIVO in blakende gezondheid.

KIVO Complete maaltijd is een uniek samengestelde verse diepgevroren maaltijd die bestaat uit vers rundvlees en vers kippenvlees. Het is een zuiver natuurproduct dat alle essentile voedingsstoffen, bouwstoffen, vitamines en mineralen bevat die een hond dagelijks nodig heeft.

Uitgebalanceerde voeding
En van de voordelen bij gebruik van KIVO is dat het een uitgebalanceerde voeding is, die honden graag opnemen en die bovendien zeer goed verteerbaar is. Daarvoor is er sprake van weinig, maar wel stevige ontlasting. Daarnaast is KIVO constant van kwaliteit, levert het een bijdrage aan een glanzende, gezonde vacht en is de voeding vrij van gluten, granen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bij ons verkrijgbaar
Het assortiment bevat o.a. ook KIVO Rund, KIVO Pens-Kip, KIVO Kip-Vis en KIVO Puppy, deze zijn verkrijgbaar in kilo- en pond- verpakking. KIVO Kennelworst en KIVO Pure kip zijn alleen verkrijgbaar in kilo verpakkingen.
KIVO Geit, KIVO Eend, KIVO Lam-Rijst en KIVO Konijn zijn alleen verkrijgbaar in pond verpakking en bij ons alleen op bestelling leverbaar. De minimumafname is dan 20 pond.

Prijslijst KIVO petfood

PRIJSLIJST per 1 januari 2017:

KIVO Compleet, KIVO Rund Compleet, KIVO Pens-Kip, KIVO Kip-Vis, KIVO Kip Compleet en KIVO Puppy: € 25,00 per doos van 10 x 1 kg
KIVO Kennelworst (langer houdbaar buiten de koelkast): € 29,50 per doos van 10 x 1 kg
KIVO Paard: € 47,00 per doos van 20 x 500 gram
KIVO Eend: € 39,00 per doos van 20 x 500 gram
KIVO Geit, KIVO Lam en KIVO Konijn: € 39,00 per doos van 20 x 1 pond

KIVO Lam-Rijst: € 38,00 per zak van 15 kg
KIVO Plus onderhoudsbrok: € 30,00 per zak van 15 kg
KIVO High Energy brokken: € 35,00 per zak van 15 kg
KIVO Light brokken: € 35,00 per zak van 20 kg
KIVO Puppybrokken: € 25,00 per zak van 10 kg
KIVO Kip-pens geperste brok: € 40,50 per zak van 15 kg
KIVO Lam-rijst geperste brok: € 45,50 per zak van 15 kg
KIVO Zalm-rijst geperste brok: € 45,50 per zak van 15 kg
KIVO Puppy geperste brok: € 39,00 per zak van 15 kg

Zalmolie: € 16,00 per flacon van 1 liter

Voor details over samenstelling en andere producten verwijzen wij u naar de website van KIVO Petfood te Veldhoven.

OPENINGSTIJDEN:
Van maandag t/m donderdag kunt u in de ochtend tot 12.00 uur bij ons terecht, daarbuiten op afspraak. LET OP! Zaterdag zijn wij `s ochtends niet meer standaard geopend, op afspraak is mogelijk. ZONDAG GESLOTEN!