KIVO PETFOOD

KIVO Petfood nu ook in Rijen te verkrijgen!
Sinds 2012 gebruiken wij tot volle tevredenheid KIVO Petfood voor onze honden. KIVO Petfood in Veldhoven is bekend vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit Kompleet Vers Voer (KVV) en droogvoer voor honden. Naast de uitstekende kwaliteit van het voer is ook de prijs aantrekkelijk.

Kwaliteitsvoer
KIVO heeft bij talloze fokkers bewezen een kwaliteitsproduct te zijn, dat bovendien ook een positief effect heeft op darm- en huidklachten. In de afgelopen jaren hebben veel KIVO gevoerde honden kampioenstitels behaald. Maar ook talloze huishonden verkeren dankzij KIVO in blakende gezondheid.

KIVO Complete maaltijd is een uniek samengestelde verse diepgevroren maaltijd die bestaat uit vers rundvlees en vers kippenvlees. Het is een zuiver natuurproduct dat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitamines en mineralen bevat die een hond dagelijks nodig heeft.

Uitgebalanceerde voeding
Eén van de voordelen bij gebruik van KIVO is dat het een uitgebalanceerde voeding is, die honden graag opnemen en die bovendien zeer goed verteerbaar is. Daarvoor is er sprake van weinig, maar wel stevige ontlasting. Daarnaast is KIVO constant van kwaliteit, levert het een bijdrage aan een glanzende, gezonde vacht en is de voeding vrij van gluten, granen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Voor het assortiment en samenstelling verwijzen wij graag naar de website van Kivo www.kivopetfood.nl

KIVO petfood

Voor actuele prijzen en voorraden kunt u ons altijd bellen. Op zondag zijn wij gesloten.